Eetkamertafels teak gemaakt van een uitstekende kwaliteit hout.

Wij verkopen erg mooie eettafels, al zeggen we het zelf! Elke tafel heeft haar eigen unieke uitstraling. Geen enkele eetkamertafel is daardoor hetzelfde. 

Onze glad afgewerkte eettafels van oud teak hout hebben een strakke afwerking. De onderrand loopt gelijk met de rand van het tafelblad en de poten staan helemaal op de hoeken. Dit geeft u de maximale ruimte voor uw eetkamerstoelen. Ook niet onbelangrijk, de ruimte van de vloer tot de onderrand is 70cm. Voor de meeste eetkamerstoelen met armleuningen is dit ruim voldoende.

Onze robuust afgewerkte tafels hebben een wat meer geleefd uiterlijk. Deze eetkamertafels worden bij collega's ook wel dingklik tafels genoemd. Dingklik is de officiële naam voor deze tafels. Vooral in een heel modern interieur komen deze tafels goed tot hun recht. In een moderne hoogglans witte keuken staat zo'n tafel prachtig!   

We hebben ook zware kloostertafels in onze collectie. Deze kloostertafels hebben heel bijzondere poten en een dik massief blad van maar liefst 5cm dik. We verkopen ze in verschillende maten.  

Al onze teakhouten meubelen zijn afkomstig uit Indonesië, Centraal-Java. Wij hebben goede afspraken met fabrieken en door contacten met hele goede importeurs kunnen wij een uitgebreide collectie aanbieden.   

De meeste meubelen zijn gemaakt van gerecycled teakhout, soms zijn de meubelen gemaakt van goedgekeurd plantage teak. De meubelen van gerecycled teak hebben een uniek en authentiek karakter.  
home winkelmandje garantie over ons nieuws contact