Teak Tafels

De teak houten tafels uit de betaalbare goedkope Indoteak collectie teak houten meubelen geven uw kamers een unieke sfeer. Teak houten meubelen hebben altijd een unieke kleur en teakhouten nerf structuur waardoor niet één teak houten tafel hetzelfde is.

Hieronder vindt u de goedkope Indoteak collectie teak houten tafels die wij direct uit ons magazijn kunnen leveren. Kom ook kijken in ons teak houten meubelen magazijn in Alphen a/d Rijn, zodat u het echte teak hout kunt voelen. Naast de teak houten tafels hieronder hebben wij nog een groot aantal teak houten meubelen die perfect samen gaan met de andere goedkope teakhouten meubelen :


Hoe houdt u uw teak tafel schoon?  

Ook een onbehandelde houten tafel kan gewoon afgenomen worden met een warm sopje en een lapje. We horen regelmatig dat klanten dit niet durven. Het is immers een onbehandelde tafel. In de tijd dat meubelen van kersenhout erg populair waren werd dit advies gegeven werd. Niet met water op het meubel van kersenhout!  

Bij teakhout is dit anders. Denkt u maar aan scheepdekken die van teakhout zijn gemaakt. Die worden regelmatig met een harde bezem en een emmer sop schoon geschrobd.  

Thuis hoeft u niet met een bezem in de weer. Als u vetvlekjes op uw meubelen heeft dan volstaat een sopje gemaakt met groene zeep en een schuursponsje. Uw meubel hiermee schoonboenen, en daarna afnemen met een vochtig lapje, ruikt lekker en de vetvlekken verdwijnen. Misschien niet gelijk, maar als u dit klusje meeneemt in uw wekelijkse schoonmaakronde dan blijft de tafel goed schoon.  
home winkelmandje garantie over ons nieuws contact