Teak / leer Stoelen

Teak stoelen mogen natuurlijk niet ontbreken in uw interieur. Stoelen van Indoteak zijn altijd voordelig geprijsd. Er is altijd wat te kiezen, van eenvoudige keukenstoel Addie tot de wat meer klassiekere stoel Inez, of wat dacht u van de stoere teak stoel Santos. Teak barkrukken maken ook deel uit van ons assortiment. Ook hebben wij leren stoelen en stoffen stoelen in onze collectie.

Het is altijd prettig zitten op een stoel van Indoteak!

 


Onze teak stoelen combineren mooi met onze teakhouten tafels. Het meest verkochte model is de teak stoel Addie. U wilt niet weten hoeveel wij er hiervan hebben verkocht. Je ziet ze ook vaak op tv in woonprogramma's. Deze stoel maakt het oude gezegde waar: eenvoud siert. We verkopen deze stoel ook in het wit.

 Het assortiment bestaat uit meer dan één model houten stoel. Er is voor ieder wat wils. Er zijn ook stoelen met armleuningen die heel comfortabel zitten. Neem de armleunstoel Barbara, de rugleuning loopt rond dus die zit heel erg fijn.

Als u een beetje handig bent dan maakt u er zelf een mooi kussen op. Heeft u daar geen zin in of geen talent voor dan slaagt u vast bij Intratuin, de grotere winkels hebben een kussenshop waar u kunt kiezen uit heel veel kussens. Anders is Leen Bakker, Jysk of Kwantum een aanrader.
home winkelmandje garantie over ons nieuws contact