Over ons

Indoteak verkoopt in haar teakshop teak meubelen, koloniale meubelen en white wash meubelen. Daarnaast biedt Indoteak u een ruim assortiment woonaccessoires.

Door rechtstreekse import uit Indonesië kunnen wij de prijzen bijzonder scherp houden en bieden wij uitsluitend eerste klas kwaliteit. Onze meubelen zijn voornamelijk gemaakt van gerecycled hout waardoor ze een pure, natuurlijke, geleefde uitstraling hebben. De meubelen zijn van nature onbehandeld, blank teakhout. Daarnaast hebben wij een unieke white wash collectie tegen de scherpste prijzen. Voor de liefhebbers van decoratie uit Indonesië hebben wij een uitgebreide collectie woonaccessoires.


Alle meubels kunnen ook online besteld worden.

Ronny en Karin
Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn Foto Indoteak showroom teak meubelen in Alphen aan de Rijn
home winkelmandje garantie over ons nieuws contact