Nieuws

Zomeractie! Gratis bezorging

Aankopen vanaf 1000 euro worden gratis bij je thuisbezorgd binnen een straal van 40 kilometer vanaf Indoteak Doetinchem of Indoteak Alphen aan den Rijn.

- uitsluitend begane grond

Hemelvaartsdag gesloten

Hemelvaartsdag zijn wij gesloten

Tweede Pinksterdag geopend

Tweede Pinksterdag hebben we Koopzondag, wij zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom in Doetinchem en in Alphen aan den Rijn!

Openingstijden

Indoteak Alphen aan den Rijn is 6 dagen per week geopend.Indoteak Doetinchem is 2 dagen per week geopend.Kijk voor onze openingstijden bij contact.

Nu ook meubels te bekijken in Doetinchem

Onze meubels kunt u vanaf nu ook in Doetinchem komen bekijken. Wij heten u op vrijdag en zaterdag van harte welkom in onze nieuwe showroom aan de Ambachtstraat 16 C te Doetinchem.

Heel veel nieuwe meubelen binnen bij Indoteak!

../uploads/../uploads/_vrachtwagen.jpg Bij Indoteak komen elke week nieuwe meubelen binnen! U bent van harte welkom in onze zaak in Alphen aan den Rijn.
 Onze meubelen zijn voornamelijk gemaakt van gerecycled hout waardoor ze een pure, natuurlijke, geleefde uitstraling hebben. De meubelen zijn van nature onbehandeld, blank teakhout, maar kunnen ook in koloniale stijl geleverd worden. Daarnaast hebben wij een unieke white wash collectie tegen de scherpste prijzen. Voor de liefhebbers van decoratie uit het Verre Oosten hebben wij een uitgebreide collectie woonaccessoires.
home winkelmandje garantie over ons nieuws contact